Het is de afgelopen weken even stil geweest vanuit ons. Maar dat betekent niet dat we stil hebben gezeten. In tegendeel zelfs!

Toen bekend werd dat mondkapjes in het openbaar vervoer verplicht zouden worden, is Laura begonnen met het naaien en verkopen van handgemaakte mondkapjes. Ze gebruikte hiervoor stoffen die ze door de jaren heen mee heeft genomen uit Oeganda. Het resultaat was vrolijk en populair. Binnen een paar dagen verkocht ze meer dan 50 mondkapjes!

Verzinkerij van Aert BV

Toen kwam de vraag of wij ook 500 mondkapjes konden maken. Deze vraag kwam van Verzinkerij Van Aert BV. Zij hebben 100 werknemers en willen graag dat iedere werknemer iedere dag een mondkapje draagt. Met vijf mondkapjes hoeft er alleen in het weekend gewassen te worden. Een snelle berekening vertelde ons dat van de verkoop van deze 500 mondkapjes 60 kinderen 80 dagen konden eten! Dat konden we dus niet laten liggen!

Alle zeilen bij

Twee weken lang zijn alle zeilen bijgezet om de mondkapjes zo snel mogelijk af te krijgen. We kregen gelukkig hulp vanuit alle kanten. Van het maken van mondkapjes tot het betalen van de kosten die we moesten maken aan extra stoffen en andere materialen. Echt super fijn, bedankt allemaal!

We zijn ONTZETTEND blij met deze bestelling en de bijdrage van Verzinkerij van Aert BV. We willen hen dan ook van harte bedanken voor hun mooie bijdragen aan noodhulp voor de CRO kinderen in Lira! En bedankt Rinske en Per-Olav voor het regelen van deze mooie bestelling!